17 Jan

5x de beste Dyson Airwrap dupe voor een fractie van de prij

De Dyson Airwrap is een alternatief voor een krultang die gebruik maakt van verwarmde luchtstroom om het haar in golven te stylen. Het beschermt het haar tegen warmteschade door gebruik te maken van de warme lucht in plaats van de tang zelf. Het apparaat wordt geleverd met verschillende opzetstukken voor styling en heeft een prijskaartje van ongeveer €600. Veel mensen zoeken naar een betaalbare en effectieve alternatieven, bekend als dupes, maar vaak zijn deze goedkope, plastic AliExpress apparaten die niet aan de verwachtingen voldoen.

De Dyson Airwrap is een alternatief voor krultangen die gebruik maakt van verwarmde luchtstroom om het haar in golven te stylen. Het is ontworpen om warmteschade te minimaliseren door het haar op zijn plaats te houden met warme lucht in plaats van hitte. Het apparaat wordt geleverd met verschillende opzetstukken voor styling, waaronder twee tonnen van verschillende grootte, een stevige en zachte gladmakende borstel, een droger en een volumeborstel. De kit kost ongeveer €600.

Veel mensen zoeken naar een betaalbare alternatief voor de Dyson Airwrap, omdat het een duur product is. Er zijn op verschillende websites, zoals bol.com, veel producten te vinden die er vergelijkbaar uitzien en dezelfde beloften doen, maar vaak zijn dit goedkope, plastic alternatieven van AliExpress met nep-reviews die niet dezelfde resultaten leveren. Het is belangrijk om hierdoorheen te prikken, omdat het anders zonde is van je geld.

Top 5 Dyson Airwrap Dupe

1. 5-in-1 Hot Air Styler

Deze Hot Air Styler, beschikbaar voor €59,95, heeft een vergelijkbare uitstraling als de Dyson en biedt een combinatie van functies van een haardroger, stijltang, krultang en haarkam. Het kan stylingsmogelijkheden bieden voor alle haartypes en uitstekende resultaten geven. Net als de originele Dyson, trekt de styler haar aan met lucht en beschermt het haar tegen hittebeschadiging. Het apparaat is licht en draagbaar, eenvoudig te gebruiken en perfect voor thuisgebruik. Het maakt gebruik van geavanceerde technologie van negatieve ionen en een keramische coating om kroezen en statische lading te verminderen.

Een recesent op bol.com vertelt: “Ik was al een tijdje opzoek naar een airwrap die lijkt op de dyson. Ik heb die van dyson geprobeerd en vond hem heel duur voor wat het was. Dus ik dacht probeer deze goedkopere. Ik was echt heel erg verbaast, deze doet het top!!! Voelt sterk aan en werkt goed. Prijs kwaliteit echt ongelofelijk goed. Super tevreden!”

2. Dryze airwrap

Deze Dyson Airwrap alternatief biedt een soortgelijke prestatie voor een lagere prijs. Voor een bedrag van €97, krijg je een apparaat vergelijkbaar met de originele Dyson, met als enige verschil een minder krachtige luchtstroom. Deze vervanger belooft prachtige golven of krullen die vergelijkbaar zijn met de originele Dyson. Als je op zoek bent naar een betaalbaarder optie met mogelijk iets minder krachtige krullen, dan is deze dupe zeker de moeite waard om te overwegen.

“Na deze airwrap een paar keer gebruikt te hebben doet die het eigenlijk best goed. Het is natuurlijk geen dyson maar wel een prima dupe. Als ik handiger wordt met dat krullen weet ik zeker dat die goed zal werken”, schreef een vijfsterrenrecensent op bol.com.

2. BaByliss Air Style 1000W Föhnborstel 

Deze betaalbare haarstyler biedt veelzijdige opties voor een scherpe prijs van €49,99. Met een uniek ontwerp kan het haar krullen, steilen, polijsten en kammen. De ionische anti-frizz functie zorgt ervoor dat het haar pluisvrij, glad en glanzend wordt. Met meer dan 190 positieve beoordelingen en een gemiddelde waardering van 4,4 sterren, wordt deze styler vaak genoemd als de beste Dyson Airwrap dupe op de markt.

“In een handomdraai zorg je voor een kapperslook. Ik ben zelf helemaal niet handig met mijn haar. Als ik bij de kapper zit en ze bezig zie met een fhon en aparte borstel en het verbluffende resultaat zie denk ik kon ik dat zelf maar. Mijn kapster tipte mij op de fhon borstel waardoor ik het ook gemakkelijk zelf kan doen. Ik gebruik de borstel op bijna droog maar nog net vochtig haar en gebruik een heat protection spray. Mijn haar is binnen 5 miniten prachtig gestyled.”

3. BaByliss Hydro Fushion Fohnborstel 

Dit nieuwe haarapparaat van BaByliss kost €49,95 en is speciaal ontworpen om het stylen van haar thuis een salonervaring te maken. Het apparaat is uitgerust met een roterende borstel met keramische cilinder en een mix van zachte polijstende borstelharen, waarmee je je haar glanzend en zacht kan stylen en een prachtige slag creëert. De borstel is geschikt voor elk haartype en heeft een filter dat kroezen tegengaat, glans geeft en zorgt dat je lokken de hele dag goed blijven zitten.

Dit BaByliss haarapparaat kost €49,95 en biedt diverse functies die het föhnen thuis een salonervaring geven. Het apparaat is uitgerust met een roterende borstel met keramische cilinder en zachte polijstende borstelharen die een glanzende en zachte stijl creëren met een prachtige slag.

Deze borstel is speciaal ontworpen om te werken met alle haartypes. Het bevat een filter die helpt om kroezen te voorkomen, glans toe te voegen en zorgt dat je haar de hele dag in model blijft.

4. BaByliss Hydro Fushion Fohnborstel 

De BaByliss nieuwe haarstyler kost €49,95 en heeft veel functies die het föhnen thuis gemakkelijker en professioneler maken. Het apparaat heeft een roterende borstel met keramische cilinder en een speciaal geselecteerde mix van zachte polijstende borstelharen, waardoor je haar glanzend en zacht kan worden gestijld met een prachtige slag.

Deze borstel is speciaal ontworpen om te werken op elk haartype en is uitgerust met een filter die kroezen voorkomt, glans toevoegt en ervoor zorgt dat je haar de hele dag goed in model blijft zitten.

5. LifeGoods 3-in-1 Föhnborstel 

Als je van losse golven of strakke, steile lokken houdt, dan is deze 3-in-1-droger de perfecte oplossing voor je. Het komt met drie verschillende kamkoppen die je haar borstelen en pluis verminderen. Het is zo effectief dat zelfs mensen met grof, lastig te drogen haar enthousiast zijn over dit apparat.

“Ik heb DUIZENDEN besteed aan producten die beweren me tijd te besparen bij het stylen van mijn haar en het in één klap glad/glad/steil te krijgen. Dit lieve kleine ding is het enige product dat dat echt heeft gedaan”, schreef een vijfsterrenrecensent. “Mijn haar is glad en zacht en niet droog na gebruik.”

+