07 Feb

Over poppers

Wat zijn Poppers?

Poppers zijn een vasodilatator (het verwijdt uw bloedvaten) en werd voor het eerst door artsen gebruikt om hart- en vaatziekten te behandelen. Het ontleent zijn naam aan de flesjes die een knal maakten tijdens het openen en doordat de bijwerkingen een gevoel van welzijn en euforie gaven, werd het product vervolgens gebruikt voor seks en recreatie. Eenvoudiger zal het niet zijn.
Poppers zijn uitgevonden door een Franse chemicus, genaamd Antoine-Jérôme Balard, die erin slaagde amylnitriet te synthetiseren.

 

Poppers werden voor het eerst gebruikt om angina pectoris te behandelen, in de jaren zeventig besloot de homogemeenschap het te gebruiken vanwege de fabuleuze effecten op seksualiteit. Wie had daarvan kunnen dromen? Het werd toen gemakkelijker om langere erecties, grotere orgastische contracties en zelfs verlate ejaculaties te krijgen.

Het gebruik verspreidde zich vervolgens onder tieners die het adopteerden vanwege de opwindende effecten, meer dan vanwege de seksuele effecten.

Hoe zit het met de Poppers-effecten?

Nadat je poppers éénmaal in elk neusgat hebt ingeademd, ervaar je een gevoel van vliegen, van jezelf overgeven aan een uitzonderlijk moment, vandaar dat dit zo fantastisch is voor seks! Je lichaam trilt en zet zich nu uit – inclusief de anus uiteraard – terwijl je hersenen druk voelen en een gevoel van warmte 2 minuten aanhoudt. Iedereen zal anders reageren, afhankelijk van de sfeer en omgeving waarin ze zich bevinden. Je kunt in lachen uitbarsten, de muziek voelen, meer opwinding en seksuele energie voelen.

Lees deze blog in zijn geheel op onze website

+